Airsoft Oradea forum Club Sportiv Weekend Warriors Team
 
HomeFAQRegisterLog in

Share
 

 Regulament Airsoft

Go down 
AuthorMessage
hayabusa
Weekend Warriors
hayabusa

Posts : 2788
Join date : 2009-10-26
Age : 74
Location : Lost haven - Oradea

Regulament Airsoft Empty
PostSubject: Regulament Airsoft   Regulament Airsoft Icon_minitime06/11/09, 10:28 pm

REGULAMENTUL DE JOC AL C. S. WEEKEND WARRIORS ORADEA
VALABIL DIN DATA DE 1.05.2011I. Reguli de joc:

I.1.a) Oriunde va atinge o bila, chiar si in varful parului se considera lovitura. Ridicati mana si strigati "Mort" cat mai tare posibil si porniti spre baza/punctul de respawn tinand pe cap death rag-ul (o fasie de culoare portocalie sau verde) pentru a semnailza/avertiza jucatorii activi ca ati fost eliminat din joc. Vestele reflectorizante vor fi purtate doar de arbitrii, fotografi, asistenti sau observatori in timpul desfasurarii competitilor sportive si a jocurilor. In cazul lipsei unui death rag, va deplasati spre baza, sau respawn cu replica ridicata.

I.1.b) Daca va incasati bile din cauza ca ati plecat relaxat spre baza fara a preveni jucatorii ceilalti NU AVETI NICI UN DREPT SA VA SUPARATI.

I.1.c) Nu se considera lovitura primita din ricoseu. Lovitura din ricoseu este acceptata doar in cazul grenadelor cu bile sau a scenarilor de airsoft unde este specificat, in functie de terenul de joc.

I.1.d) In situatia unei lupte CQB in care un mort este blocat in linia focului si nu poate iesi fara sa incomodeze jucatorii activi, se da "pauza joc" timp de 5 secunde. In acest timp nimeni nu trage, iar jucatorul mort iese din blocaj. Este obligatia jucatorului mort sa numere pana la 5, din secunda in secunda. Cand numaratoarea ajunge la 5 restrictiile sunt ridicate. "Pauza de joc" poate fi extinsa de comun acord, prin intelegere la fata locului.

I.1.e)regula bang-ului nu se aplica

I.1.f) Victima unui "Knife-kill" are obligativitatea sa NU scoata nici un sunet, si sa ramana imobilizat 60 de secunde.

I.1.g) Regula "Parle": - in cazul in care doi jucatori se intalnesc fata in fata, ori sunt amandoi morti, ori se striga "Parle" si se retrag amandoi in directii opuse.

I.1.h) Regula MED-ului(Minimum Engagement Distance sau Distanta Minima de Angajare)
- cei care au replici cu viteza sub 110 mps nu au voie sa traga sub 1 m.
- cei cu replici cu viteza intre 110-130 mps nu au voie sa traga sub 5m.
- cei cu replici cu viteza peste 130 mps nu au voie sa traga sub 15 m.
In cazul in care jucatorul se afla sub distanta minima de angajare fata de un alt jucator, are doua optiuni, striga "Bang"(explicat mai sus) sau se departeaza marind distanta fata de adversar pentru a-l putea angaja.

I.1.i) In interiorul cladirilor este acceptat doar single-fire (nu e placut sa iei o rafala de bile in fata mai ales de la mica distanta), nu uitati sa va puneti replicile pe single cand intrati in cladire.

I.1.j) Cu replici de peste 110mps NU se trage in cladire, doar daca se respecta MED-ul (cel de 5m pt 110-130). De ex: daca te afli in cladire, nu ataci un adversar care se afla in aceeasi cladire daca ai replica cu putere de peste 110mps.

I.1.k Sub 10m va sugeram sa trageti pe single de bun simt, la fel si cu trasul la cap, incercati sa evitati, trageti doar cand nu aveti o alta alternativa (de ex daca sta ascuns dupa deal/colt si i se vede numai capul). La cap doar single si cu intreruperi sau pauze, fara auto/ burst, double tap tap (2 focuri single la interval de sub o secunda)


I.2. Loviturile in replica:

I.2.a) Mort daca nu ai replica secundara.

I.2.b) Daca ai replica secundara, strigi "ARMA!/Replica!" si din acel moment nu mai folosesti replica principala. La urmatoarea lovitura esti mort.

I.2.c) Daca esti lovit in sidearm la interior iar replica principala nu e legala pentru interior => MORT in cazul in care esti blocat. Daca te poti retrage in exteriorul cladirii, sau in alt loc fara conflict CQB nu esti mort, si este permisa angajarea tintelor aflate in exteriorul cladirilor. (riscul e mare, pentru ca practic esti un jucator "dezarmat" care se plimba intr-o c ladire)


I.3. INTERZIS

I.3.a) Nemuritorii + Nimeritorii
I.3.b) Blindfire ( sa tragi fara sa te uiti in directia in care tragi)
I.3.c) Discutiile in contradictoriu, reprosurile si/sau insultele pe terenul de joc.
I.3.d) Divulgarea de informatii de jucatorii morti, pe drumul catre safe-zone sau respawn.
I.3.e) Intrarea pe teren fara echipament adecvat de protectie (momentan doar ochelarii sunt obligatorii)
I.3.f) Scoaterea ochelarilor de protectie in zona de joc, din indiferent de motiv.
I.3.g) Tragerile (de lauda, de proba, etc.) de catre un jucator “mort” sau un spectator, in timpul unui joc in desfasurare.
I.3.h) Spawn-camping’ul (statul langa zona de respawn inamica pentru a lichida pe cei ce intra in joc)
I.3.i) Tragerile in/inspre safe-zone.
I.3.j) Introducerea unei replici nemarcate in joc (testarea si marcarea sunt explicate mai jos)

II. Caracteristici generale:

II.1.a) Acesta este regulamentul Clubului Sportiv Weekend Warriors Oradea. Prin intermediul membrilor, el va fi impus si respectat la toate jocurile organizate de club. Participantii ocazionali la aceste jocuri isi dau implicit acceptul, si se obliga la respectarea prezentului regulament.
Acest regulament poate suferi modificari hotarate de C.S. Weekend Warriors. Ele vor fi ulterior aduse la cunostinta tuturor participantilor.

II.1.b) La fiecare joc va fi desemnat un Team-Leader pentru fiecare echipa din teren. Rolul acestora este de a lua nota de incalcarile regulamentului in echipa proprie. Daca ai observat o abatere notifica liderul echipei tale si acesta va lua masuri. Notificarea se va face intre runde sau in pauza de joc, NU in timpul jocului. Sub nici o forma nu discuta cu alti membrii si mai important, nu reprosa autorului abaterea facuta!

II.1.c) Daca observi abateri la alti jucatori evita sa le copiezi. Daca un participant la joc isi da interesul sa strice ziua celorlalti jucatori, nu trebuie sa faci la fel! Calea corecta este raportarea la team-leader.

II.1.d) Prin grija membrilor C.S. Weekend Warriors la fiecare joc vor fi disponibile banderole pentru fiecare jucator:
- rosu/albastru/verde pentru identificarea echipelor
- alb pentru jucatorii “morti”


II.2. Marcarea replicilor:

Replicile participante la jocurile organizate de C.S. Weekend Warriors vor fi marcate cu banda auto-adeziv, aplicat pe replica in urma testarii acesteia la cronograf de catre membrii C.S. Weekend Warriors. Acesta banda auto-adeziva in functie de culoarea specifica va diferentia vizual intervalul de putere in care se incadreaza replica, MED’ul si restrictiile aferente referitoare la modul de foc si accesul in unele zone (de exemplu la CQB).
Marcarea este obligatorie indiferente de natura replicii (pistol, SMG, rifle, sniper; gaz, electric, spring)

II.3 Explicatii pentru situatii speciale:

II.3.a)regula bang-ului nu se aplica

II.3.b) Knife-kill: se considera kill valid atingerea adversarului cu un cutit destinat pt airsoft lama din cauciuc/lemn/polimer, care nu este constient de prezenta ta. Contactul trebuie mentinut 3 secunde. de la prima atingere victima trebuie sa ramana imobila, fara sa scoata nici un sunet.

II.3.c) STAND-OFF-ul: Atunci cand 2 adversari se intalnesc fata in fata, fiind sau nefiind constienti unul de prezenta celuilalt se considera "STAND-OFF" si atunci se aplica "Parle"-ul (explicat mai jos) sau vor pleca inspre baza lor, fiind morti amandoi (se stabileste in functie de scenariu).
Atrag atentia: Nu conteaza daca inamicul nu este constient de prezenta ta, daca nu ai tras atunci te supui regulii. NU CONTEAZA IN CE PARTE ARE INDREPTATA ARMA, UNDE SE UITA, SAU ORICE ALT MOTIV "PLAUZIBIL".
Este recomandabil ca atunci cand stiti ca un inamic se apropie cu fata spre voi sa scoateti side-arm (replica secundara ,pistol, fara MED in situatia asta) sau sa va indepartati pentru a respecta MED-ul si angajati intr-o parte protejata .
O lovitura la fata este legala dar va fi pedepsita moral in cazul in care adversarul are descoperite si alte parti ale corpului sau . Cel care va face abuz de asa ceva (pentru ca este mai onorabil sa accepti un stand-off decat sa ranesti pe cineva, iar airsoft-ul cere si educa onoarea) va fi sanctionat de catre arbitul desemnat . Cand alta solutie nu exista este acceptata lovitura la cap, numai pe single si cu intreruperi sau pauze, fara auto/ burst, double tap tap (2 focuri single la interval de sub o secunda)

II.3.d) PARLE-ul: O regula foarte simpla si utila: 2 adversari sau mai multi pot cadea verbal de acord cand o situatie este foarte periculoasa sau imposibila si sa se indeparteze la o distanta stabilita de comun acord. Arbitraj nu exsita aici si puteti negocia dar fara sa se trensforme in cearta.

II.4. Caracterul jocurilor publice:

C.S. Weekend Warriors organizeaza regulat jocuri publice, la care participarea este libera pentru orice doritor. Aceste jocuri sunt organizate la locatiile detinute legal de C.S. Weekend Warriors si se desfasoara in conformitate cu prezentul regulament, sub supravegherea membrilor C.S. Weekend Warriors.
Participarea jucatorilor non-membrii C.S. Weekend Warriors, are caracter de invitatie si poate fi refuzata arbitrar in urma deciziei Consiliului de Administratie al clubului; participarea implica respectarea regulamentului de joc al C.S. Weekend Warriors si a normelor de siguranta impuse de organizatori, precum si costurile aferente anuntate.


II.5. Inchirierea replicilor la jocurile organizate de C.S. Weekend Warriors:

II.5.a) Persoana care inchiriaza o replica isi asuma raspunderea pentru cel/cea caruia i-a inchiriat si se expune riscului de a returna banii incasati in cazul in care respectivei persoane i se refuza participarea, in urma incalcarii regulamentului de joc sau a conduidei incompatibile cu standardele C.S Weekend Warriors.

II.5.b) Proprietarul replicii are obligatia de a aduce la cunostinta celui care o inchiaza toate detaliile tehnice si functionale ale acesteia. ( Ex: putere,distanta,greutatea bilelor, MED agreeat si eventuale defectiuni)

II.5.c) Cel care inchiriaza replica are obligatia de a lua la cunostinta datele prezentate de proprietar si de a respecta indicatiile acestuia si regulamentul de joc.

II.5.d) In cazul in care proprietarul nu a pus la dispozitia celui care inchiriaza replica toate datele necesare pentru o buna desfasurare al jocului sau cel care a inchiriat replica nu a inteles pe deplin datele expuse de proprietar raspunderea pentru orice incident o poarta proprietarul replicii iar in caz contrar raspunderea o poarta cel care a inchiriat replica.


III. Replicile si MED-ul (distanta minima de angajare):

Atentie: limitarile pentru dimensiunea tevii interioare se refera la teava interna venita cu replica stock !

III.1. Replicile pana la 90m/s: culoare sticker alb
Limite dimensiune teava interioara: max 300 mm.

III.1.a) se permite orice fel de mod de foc, si in interiorul cladirilor (semi, burst, auto) daca intruneste simultan urmatoarele conditii:
- replica clasa SMG / CQB
- incarcator tip lowcap (max 50 bile)
- ROF de max 15 rps
replicile de acest tip vor avea un stiker anume. C.S. WW isi rezerva dreptul de a refuza arbitrar incadrarea unei replici in aceasta categorie.

III.1.b) Celelalte tipuri de replici sunt restrictionate la semi (fara burst sau auto) in interior, iar in exterior sunt libere de restrictii.
MED urban indoors (CQB): 1 m (semi; in conditiile de la punctul "a": +burst, +auto)
MED urban outdoors: 1 m (semi, burst, auto)
MED padure: 1 m (semi, burst, auto)

III.2. Replicile cu 90m/s - 110m/s: culoare sticker alb
Limite dimensiune teava interioara: max 460 mm.
Este permisa angajarea tintelor in INTERIORUL cladirilor, dar indiferent de arma si de viteza numai single-fire! Adica "foc cu foc", niciodata burst sau auto.
In exterior tot sunt libere de restrictii.
MED urban indoors (CQB): 1 m (semi)
MED urban outdoors: 1 m (semi, burst, auto)
MED padure: 1 m (semi, burst, auto)

III.3. Replicile cu viteza 110-125m/s: culoare sticker albastru
Limite dimensiune teava interioara: 240-510 mm.
Este permisa angajarea tintelor aflate doar in EXTERIORUL cladirilor, sau a cladirilor in care nu se afla posesorul (angajament cladire1->cladire2, exterior
>cladire, sau cladire->exterior).

In cladire se poate intra pentru a ocupa pozitii fixe la geam sau altele dar sub nici o forma nu este permisa angajarea tintelor din cladirea/camera/holul in care sunteti (interzis angajamentul cladire1->cladire1).
MED urban indoors (CQB): INTERZISA FOLOSIREA
MED urban outdoors: 10 m (semi, burst, auto)
MED padure: 7 m (semi, burst, auto)
MED-ul in cazul unui ROF de peste 15 rps este de 10m pentru semi, si full auto peste 10m doar. Replicile cu baterii Lipo si ROF peste 22rpm, vor avea MED de 15m pentru semi.

III.4. Replicile cu viteza 125m/s-140m/s: culoare sticker galben
Lungime minima a tevii externe: 18 inches/45,7 cm fara a include flashhider, amortizor sau prelungitor de teava. Masuratoarea se va face de la 'fata' magului pana la sfarsitului tevii externe, la filet daca exista.
Este permisa angajarea tintelor aflate doar in EXTERIORUL cladirilor, sau a cladirilor in care nu se afla posesorul (angajament cladire1->cladire2, exterior->cladire, sau cladire->exterior).
In cladire se poate intra pentru a ocupa pozitii fixe la geam sau altele dar sub nici o forma nu este permisa angajarea tintelor din cladirea/camera/holul in care sunteti (interzis angajamentul cladire1->cladire1).
Obligatoriu dispozitiv optic cu magnificare pe replica minim 2x.
Obligatoriu side-arm cu viteza <110m/s
MED urban indoors (CQB): INTERZISA FOLOSIREA
MED urban outdoors: 15 m (semi)
MED padure: 15 m (semi, burst)
MED-ul in cazul unui ROF de peste 15 rps este de 10m pentru semi, si full auto peste 10m doar. Replicile cu baterii Lipo si ROF peste 22rpm, vor avea MED de 15m pentru semi.
Incarcator: low-caps/midcap


D2 Arme speciale DMR - snipere semiautomate-
Acceptat doar replici de: Barrett (M82-M99), PSG-1, M14 EBR
Incarcator: low-caps/real-caps/mid-caps modificate sa aiba maxim 30 bile utile, sa nu se poata fizic baga mai multe bile in el.
Lungime minima a tevii externe: 18 inches/45,7 cm fara a include flashhider, amortizor sau prelungitor de teava. Masuratoarea se va face de la 'fata' magului (marginea magului dinspre teava) pana la sfarsitului tevii externe, la filet daca exista.
Obligatoriu dispozitiv optic cu magnificare pe replica minim 3x.
Obligatoriu side-arm cu viteza <110m/s
Limitare single-fire-only fizic sau din Mosfet
Viteza 140 - 160 m/s, MED: 25m, semi-auto only

III.5. Replicile cu viteza 140m/s-175m/s: culoare sticker rosu
Limite dimensiune teava interioara: min 350 mm.
Alte restrictii: replica tip bolt-action (gaz/spring)
Este permisa angajarea tintelor aflate doar in EXTERIORUL cladirilor, sau a cladirilor in care nu se afla posesorul (angajament cladire1->cladire2, exterior->cladire, sau cladire->exterior).
In cladire se poate intra pentru a ocupa pozitii fixe la geam sau altele dar sub nici o forma nu este permisa angajarea tintelor din cladirea/camera/holul in care sunteti (interzis angajamentul cladire1->cladire1).
Suplimentar, sunt restrictionate la incarcatoare lowcap.
MED urban indoors (CQB): INTERZISA FOLOSIREA
MED urban outdoors: 25 m (semi)
MED padure: 25 m (semi)
Viteze si incadrari
Lunetist - bolt action
L1. max 110 m/s, MED 1m, bolt action only
L2. 110 - 125 m/s, MED 7m, bolt action only
L3. 125 - 140 m/s, MED 15 m, bolt action only
L4. 140 - 175 m/s, MED 25m, bolt action only


III.6.SAW
orice fel de incarcatoare
S1. max 110 m/s - SAW, MED 1m, orice fel de incarcatoare
S2. 110 - 125 m/s - SAW, MED 7m, orice fel de incarcatoare
S3. 125 - 140 m/s - SAW, MED 15m, box/drum/cmag only

SAW (B, D si F)
Incarcator: High-caps de tip box, drum sau c-mag pentru autenticitate, se pot folosi si high-caps standard, optional( mai putin pentru clasa S3 unde drum/box/cmag este obligatoriu. Bipodul este OBLIGATORIU pentru toate armele considerate SAW/LMG.
Replici considerate SAW-uri sunt urmatoarele:
- Stoner 63(XM22)/Stoner 63A(XM22E1) LMG
- FN Minimi/M249 PIP/M249 Para/M249 SPW/Mk 46 Mod 0/ Mk 48
- M60/M60E3/M60E4 (Mk43 Mod 0/1)
- PKM/PKP (nu exista varianta airsoft in momentul elaborarii acestui regulament)
- RPK/RPKS/RPK-74/RPKS-74/RPK-74M (derogare datorita lipsei PKM/PKP. odata ce apare unul din acele modele)
Capacitate de foc: full auto

III.7. Grenade-launcher
MED: 3 m (indiferent de locatie sau viteza

IV. Roluri

IV.1: CQB/scout/point man -> replica mica si usoara, tip SMG(sub-machinegun; ex: MP5, MP7, P90 etc), in general pentru "alergaci", pentru jucatori dinamici. range mic. precizia se poate imbunatati

IV.2: rifleman -> replica tip assault rifle: M4, AK, Steyr AUG. range si precizie bune, pentru "om bun la toate"

IV.3: DM (designated marksman) -> replici tip assault rifle, tip DMR (DM rifle). mai lungi, mai incomode, au precizie si range foarte mare. pentru jucatori mai statici, care joaca la sharpshooting.

IV.4: sniper -> replica bolt action, tip sniper. semiautomata, incarcare manuala, cea mai mare precizie, cel mai mare range. jucator "stealth", sharpshooting extrem.

IV.5: heavy support -> replica tip SAW, mare, grea, foarte incomoda, range mediu, precizie mai de loc, mod full auto cu magazin pentru mii de bile. practic poti sa tragi fara sa te opresti.

IV.6: scut balistic -> purtatorul de scut balistic poate detine doar pistol. Greutatea minima a scutului trebuie sa fie de 5 kg.

V. Echipament necesar pentru joc
V.1. Echipament obligatoriu:
- o pereche ochelari de protectie (testati !!!)
- replica de arma, tip airsoft (imprumutata, inchiriata, proprie)

V.2. Echipament recomandat:
- bocanci (ajuta la prevenirea entorselor si a intratului cuielor ruginite in picioare)
- uniforma camuflaj, imitatie militara
- masca (neopren, plastic etc.) ajuta la pastrarea dintilor in gura si la evitarea urmelor (nu foarte grave) care pot aparea dupa o lovitura la cap.
- manusi: foarte utile, dosul palmei este una din zonele cele mai dureroase la impact
- sapca/batic/palarie/bonnie-hat/casca: la fel ca manusile, protejeaza o zona sensibila
V3. Echipamentul competitional C.S. Weekend Warriors
- se va purta la competitiile organizate de C.S Weekend Warriors cat si la competitiile sportive organizate de alte cluburi la care C.S Weekend Warriors este invitat

Echipamentul competitional consta in:
-Uniforma militara principala pentru padure, patern MARPAT* verde (woodland digital)
-Uniforma militara secundara pentru CQB, patern ACU* (Army Combat Uniform)
-Accesorii: veste tactice in culoarea Coyote Brown (CB/maro deschis), casti tactice model MICH 2001 si/sau MICH 2002
-Nota*: In functie de terenul si mediul de competitie la care C.S. Weekend Warriors a onorat invitatia, se va alege uniforma aferenta.

VI. Sanctiuni si repercusiuni: (vor fi aplicate de catre arbitrul desemnat sau de catre Team-Leaderi echipelor).

VI.1. pentru utilizarea armelor de catre un jucator mort in timpul unui joc in desfasurare (si, implicit derutarea jucatorilor inca activi in joc) sanctiunea este pauza 1 runda pentru jocurile normale si 20 de minute pentru jocurile cu respawn .

VI.2. pentru strigat/discutat in timpul jocului/reprosuri/certuri sanctiunea este pauza 1 runda pentru jocurile normale si 20 de minute pentru jocurile cu respawn

VI.3. pentru incalcarea/ignorarea celorlalte reguli de joc, sanctiunea este cuprinsa intre , pauza 2 runde si retragerea dreptului de joc pentru ziua respectiva , in functie de gravitatea faptei comise.

VI.4. pentru incalcarea repetata a regulilor va fi trecut pe “lista neagra” si i se va retrage dreptul de participare la jocurile organizate de C.S. Weekend Warriors.

VII. Glosar regulament:
- friendly-fire: foc (bila) tras de un coechipier
- blind-fire: metoda de tragere "dupa colt", "peste deal", sau orice forma de utilizare a replicii fara a vedea in momentul apasarii tragaciului intregul traseu pe care il va parcurge bila (directia)
- MED (Minimum Engagement Distance): distanta minima (in fuctie de puterea replicii) necesara pentru a pute trage intr-un adversar.
- bang-kill: medota de eliminare a unui inamic prin surprindere, fara a face uz de replica.
- stand-off: intalnire intre 2 adversari, in care ambii se observa reciproc. in aceasta situatie se considera un “bang” reciproc, sau se poate aplela la “parle”
- parle: 2 adversari sau mai multi pot cadea verbal de acord cand o situatie este foarte periculoasa sau imposibila si sa se indeparteze la o distanta stabilita de comun acord. Arbitraj nu exista aici, se negociaza pe loc.
- safe-zone: zona de joc in care se strang jucatorii "morti", se tin echipamentele, efectele personale, etc. in aceasta zona nu se utilizeaza replicile de airsoft.
- CQB (Close Quarters Battle): joc desfasurat in interiorul cladirilor, de regula in spatii reduse ca suprafata (birouri, camere). Este supus unor limitari speciale referitoare la puterea replicilor si modurile de foc acceptate.
- urban: zona de joc urbana/rurala, in care jocul se desfasoara pe langa, printre si prin apropierea unor cladiri.
- outdoor: zona de joc deschisa (padure, campie, deal, munte, etc) fara efecte si artefacte ale civilizatiei (cladiri, civili, masini, etc)
- semi: foc cu foc, single-fire
- burst: salva de 3-5 bile consecutive, trase pe modul auto.
- auto: foc continuu, full-auto
- high-cap: incarcatoare de capacitate mare, cu rotita. Cu acest tip de incarcator se livreaza de regula replicile. Sunt interzise la jocurile ACT, si in general la orice event.
- mid-cap/low-cap/real-cap: incarcatoare de capacitate redusa, cu realism ridicat.
- rps (rounds per second): unitate de masura a ratei de foc
- ROF (rate of fire): rata de foc. se masoara in "rps", si practic se refera la numarul de bile pe care o replica le trage intr-o secunda.

_________________
Learn to respect FPS first, before u go to upgrade your gun.
Regulament Airsoft Dada
Regulament Airsoft SafetyRegulament Airsoft Image


Last edited by hayabusa on 12/03/13, 07:26 pm; edited 13 times in total
Back to top Go down
blood.in.my.sugarPosts : 702
Join date : 2009-10-26
Age : 33
Location : Oradea

Regulament Airsoft Empty
PostSubject: Re: Regulament Airsoft   Regulament Airsoft Icon_minitime02/12/09, 11:50 pm

UPDATE
Back to top Go down
hayabusa
Weekend Warriors
hayabusa

Posts : 2788
Join date : 2009-10-26
Age : 74
Location : Lost haven - Oradea

Regulament Airsoft Empty
PostSubject: Re: Regulament Airsoft   Regulament Airsoft Icon_minitime15/08/10, 09:38 pm

update^^

_________________
Learn to respect FPS first, before u go to upgrade your gun.
Regulament Airsoft Dada
Regulament Airsoft SafetyRegulament Airsoft Image
Back to top Go down
hayabusa
Weekend Warriors
hayabusa

Posts : 2788
Join date : 2009-10-26
Age : 74
Location : Lost haven - Oradea

Regulament Airsoft Empty
PostSubject: Re: Regulament Airsoft   Regulament Airsoft Icon_minitime05/05/11, 10:59 pm

update 05.05.2011

_________________
Learn to respect FPS first, before u go to upgrade your gun.
Regulament Airsoft Dada
Regulament Airsoft SafetyRegulament Airsoft Image
Back to top Go down
hayabusa
Weekend Warriors
hayabusa

Posts : 2788
Join date : 2009-10-26
Age : 74
Location : Lost haven - Oradea

Regulament Airsoft Empty
PostSubject: Re: Regulament Airsoft   Regulament Airsoft Icon_minitime13/03/12, 10:29 pm

update 13.03.2012

Au fost aduse la zi punctele III 4,5 si 6. Reglementari privind DMR si SAW sunt cele mai importante, la snipere a fost marita viteza de la 170 la 175 pt cei care ajung la 170 sa nu fie intorsi acasa la eventuri daca dau cu 173mps(viteza la care oricum se ajunge greu ,iar cei care tot ajung sa nu fie restrictionati din cauza celor 3mps care ies cam la fiecare in +) de bun simt zic eu.

_________________
Learn to respect FPS first, before u go to upgrade your gun.
Regulament Airsoft Dada
Regulament Airsoft SafetyRegulament Airsoft Image
Back to top Go down
Sponsored content
Regulament Airsoft Empty
PostSubject: Re: Regulament Airsoft   Regulament Airsoft Icon_minitime

Back to top Go down
 
Regulament Airsoft
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» MAGPUL & KWA M4
» Lets Modify my M14
» Unarmed VIP Escort
» Boneyard Experiment
» Potato Masher Irony

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Airsoft Oradea :: Regulament airsoft :: Regulament airsoft-
Jump to: