Airsoft Oradea forum Club Sportiv Weekend Warriors Team
 
HomeFAQRegisterLog in

Share | 
 

 Salvador death squads

Go down 
AuthorMessage
Paull

avatar

Posts : 102
Join date : 2009-10-28
Age : 33
Location : Oradea

PostSubject: Salvador death squads   04/11/09, 08:33 am

Modelul de joc:
Jucatorii sunt impartiti in 3 echipe.
Scenariu adaptat pentru 12 sau mai multi jucatori.

1. Salvador Army. (SA)
Echipa formata din 6* jucatori, din care 2 sunt considerati VIP. In ziua desfasurarii, membrii armatei isi vor alege doi generali (VIP) care sa se distinga de restul gruparii. Modul in care se disting poate fi oricare (salut distinct, insemne, miscari specifice etc). Acestia nu au nici un fel de restrictii la ce fel de arme pot sa foloseasca. Armata are voie sa foloseasca maxim 2 oameni pentru recunoastere, restul jucatorilor fiind obligati sa ramana intr-o anumita portiune a campului de lupta (ARMY HQ) aleasa la inceputul jocului si cunoscuta doar de un membru al rezistentei.In momentul in care atacul e lansat de catre SSD si Rezistenta, membrii armatei impreuna cu generalii se pot muta oriunde pe teren dar nu ma devreme de lansarea atacului.
Respawn: Membrii armatei au o perioada de respawn de 5 minute (zona de respawn si perioada vor fi alease la inceputul jocului in functie de numarul de jucatorii si suprafata jocului). Generalii nu beneficiaza de respawn.
Scop: protejarea generalilor cu orice pret, si impiedicarea intalnirii dintre SSD si Rezistenta.

2. Special Salvador Division (CIA SSD)
Echipa este formata din 2* jucatori.
Scop: Infiltrarea in spatele zonei de conflict pentru a lua legatura cu Rezistenta. SSD va avea ca punct de plecare o zona aleasa de rezistenta, tinand cont ca intalnirea cu fortele armatei sa fie cat mai probabila (IP - insertion point). Odata ce intalnirea a avut loc, Scopul devine antrenarea Rezistentei (perioada determinata de timp, 15-20 minute), planuirea asasinatelor, recunoasterea terenului si implicit asasinarea VIP-urilor. Dupa ce asasinatele au avut loc, acestia trebuie sa se retraga la EP (extraction point). In aceasta perioada, membrii armatei care au supravietuit pot sa continue sa ii vaneze. Rezistenta se poate intoarce la RBO (resistance base of operations) sau sa acopere retragerea SSD.
Respawn: Membrii SSD nu beneficiaza de respawn.

3. Rezistenta.
Echipa este formata din 4* jucatori.
Scop: In prima faza Rezistenta va astepta SSD fara sa se implice in nici un fel in conflict. Membrii rezistentei vor fi limitati la o portiune din zona de lupta (RBO - resistence base of operations) unde pot sa observe miscarile armatei(doar in situatia in care armata desfasoara activitati in acea zona) si sa noteze detalii legate de acestia. In situatia in care Rezistenta afla cine sunt generalii (VIP) din gruparea SA, pot sa transmita informatiile catre SSD doar in momentul intalnirii cu acestia.
Respawn: Membrii rezistenti au o perioada de respawn de 5 minute (zona de respawn si perioada vor fi alease la inceputul jocului in functie de numarul de jucatorii si suprafata jocului).
Reguli prinvind locatiile grupelor implicate:
1. Locatia armatei (ARMY HQ) si punctul de insertie SSD (IP) va fi aleasa de un membru al rezistentei. Acesta nu are dreptul sa divulge nici una dintre locatii.
2. Armata se poate muta din locatioa initiala (ARMY HQ) doar dupa ce atacul a fost lansat de SSD. Exceptie de la regula fac cei 2 membrii ai armatei care pot opta sa plece in recunoastere.
3. Locatia Rezistentei va fi cunoscuta doar de membrii SSD.

Jocul se va termina in urmatoarele situatii:
1. Echipa SSD esueaza misiunea si nu reuseste sa stabileasca contactul cu Rezistenta (sunt ucisi). - Castiga armata
2. Echipa SSD reuseste sa stabileasca contactul cu Rezistenta dar in timpul luptei amandoi membrii SSD sunt ucisi.- Castiga armata
3. Generalii armatei sunt ucisi. - Castiga SSD si Rezistenta
4. Echipa SSD reuseste sa afle cine sunt generalii si sa-i asasineze inainte de a stabili contactul cu Rezistenta. - Castiga SSD si Rezistenta
Varianta 2, armata are 7 membrii, generalii sunt echipati doar cu pistoale, SSD are 2 membrii si rezistenta are 3 membrii.

Reguli locale
Lovituri de la coechipieri:
Friendly fire e lovitura mortala.
Weapon Hit:
Nu se ia in considerare ca lovitura mortala, dar esti obligat sa stai pe loc 5 minute, cat timp iti "repari" arma.
Respawn:
Timp de respawn 5 minute (poate varia in functie de dimensiunea terenului si numarul de jucatori)
Medici:
Nu exista.
Back to top Go down
 
Salvador death squads
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Airsoft Oradea :: Discutii generale :: Scenarii-
Jump to: