Airsoft Oradea forum Club Sportiv Weekend Warriors Team
 
HomeFAQRegisterLog in

Share | 
 

 Pistolul pierde gazul repede

Go down 
AuthorMessage
BOND10
Weekend Warriors
avatar

Posts : 33
Join date : 2010-07-28
Age : 57
Location : ORADEA

PostSubject: Pistolul pierde gazul repede   05/09/10, 08:07 am

Am doua modele de pistoale care imi fac neplaceri. Pierd gazul dupa 10-15 bile, sau se intampla ca brusc scapa gazul din incarcator. Am incercat sa strang sau sa slabesc garnitura de inchidere de la incarcator dar degeaba. Mai rau este ca nu are o regula modul in care se pierde gazul. Ce am observat insa , este faptul ca gazul nu se pierde daca trag fara bile. Presupun ca e vorba de etansarea in momentul culisarii si cand nu revine tocmai la locul sau ca sa etanseze bine orificiul de eliberare a gazului din incarcator.
Aveti idei?
Back to top Go down
http://www.ijfveterans.com
BLACKSTONE
Weekend Warriors
avatar

Posts : 1428
Join date : 2009-10-31
Age : 42
Location : Oradea

PostSubject: Re: Pistolul pierde gazul repede   05/09/10, 09:57 am

Aproape toate incarcatoarele de pistoalele pe gaz au probleme mai repede sau mai tarziu daca nu sunt intretinute corect.
Cateva sfaturi de intretinere:
Este foarte important ca in perioadele in care nu folosesti pistolul ( ma refer la perioada dintre zilele de joc) sa lasi gaz in incarcator .( eu deobicei las cam jumatate de incarcare) . Din cand in cand trebuie scos tot gazul si apasand pe supapa de sus si cea de joc sa injectezi silicon in incarcator dar cu mare grija ca sa nu intre silicon in locasul unde stau si culiseaza bilele. Daca ajunge silicon in locasul bilelor trebuie curatat cu un servetel . Dupa aceasta procedura trebuie umplut din nou cu gaz incarcatorul ca supapele sa stea sub presiune. De ce punem silicon??? Pentru a nu se usca cauciucul de la supape , altfel scapa gaz.
Foarte important sa folosesti gaz care contine silicon dar si asa trebuie din cand in cand sa pui silicon in incarcator.
Cateva sfaturi pentru a remedia problema ta:
In primul rand trebuie vazut unde si cand scapa gaz!!! Poate fi de la incarcator sau de la mecanismul de la pistol adica ramane blocata o piesa si apasa pe supapa de la incarcator
Daca e de la pistol , trebuie vazut daca toate piesele culiseaza usor si nu se blocheaza nimic la un ciclu de tragere. Trebuie verificat cu atentie pentru ca poate sa te induca in eroare!!!
Daca e de la incarcator , scoate supapele si punele in silicon . Dupa 2-3 ore poti sa le scoti si sa le montezi inapoi , daca scapa gaz si nu e din cauza mecanismului de la pistol atunci trebuie sa schimbi garniturile de la supape.

_________________
Claudiu - 0723/639788

Back to top Go down
 
Pistolul pierde gazul repede
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Airsoft Oradea :: Discutii generale :: Upgrade-uri, probleme, reparatii-
Jump to: