Airsoft Oradea forum Club Sportiv Weekend Warriors Team
 
HomeRegisterLog in

Share
 

 Cops and Robbers

Go down 
AuthorMessage
EdyPosts : 21
Join date : 2016-02-12
Location : Oradea

Cops and Robbers Empty
PostSubject: Cops and Robbers   Cops and Robbers Icon_minitime25/06/19, 09:00 pm

Cu totii stim de popularul joc hotii si politistii, sau alte variante ale acestui joc, dar Americanii au dus putin mai departe acest concept si l-au integrat si in AIRSOFT, destul de simplu zic eu.

Ideea principala porneste de la doua echipe(plus minus ostaticii in cazul in care scenariul din ziua respectiva include si asa ceva, jocul este foarte modular si poate contine multe alte mini-scenarii), o echipa tactica, care poate fii interpretata drept SWAT, Trupe AT, sau multe altele, si o echipa de banditi.

In anumite parti, jocul are asemanari CAPTURE THE FLAG, de exemplu, scopul principal al banditilor este de a captura o miza, ceea ce le ofera o suma de puncte, dar, pentru fiecare membru omorat, daca acesta este din echipa politistilor, banditii primesc o suma de puncte, iar politistilor li se scade o suma de puncte, exact la fel si pentru politisti. Diferenta majora este urmatoarea, pentru fiecare bandit arestat, politia primeste de 3 ori punctajul pentru un "kill", iar banditilor li se scade de 3 ori acest punctaj. Mizele pot fii mai multe, iar in functie de cate reusesc banditii sa captureze primesc acea suma de puncte, PayDay style.

Desigur, aceasta este strict o interpretare de a mea, care poate fii imbunatatita, si chiar rog membrii care considera ca poate fii o idee aplicabila sa vina cu imbunatatiri. Smile
Back to top Go down
 
Cops and Robbers
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Why Cops are "Pricks"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Airsoft Oradea :: Discutii generale :: Scenarii-
Jump to: