Airsoft Oradea forum Club Sportiv Weekend Warriors Team
 
HomeRegisterLog in

Share
 

 PUBG - Player Unknown's Battleground sau Battleroyale

Go down 
AuthorMessage
Crucifix
Weekend Warriors
Crucifix

Posts : 1593
Join date : 2012-11-15
Age : 30
Location : Oradea

PUBG - Player Unknown's Battleground sau Battleroyale Empty
PostSubject: PUBG - Player Unknown's Battleground sau Battleroyale   PUBG - Player Unknown's Battleground sau Battleroyale Icon_minitime30/08/17, 08:59 am

Player Unknown Battlegrounds – PUBG


Modul PUBG sau Battleroyale. Acest scenariu este inspirat din jocul cu acelasi nume. Scenariul este foarte simplu, este un mod de deathmatch ( free for all) sau team deathmatch ( echipe de maxim 2 persoane mai multe squaduri). Toti jucatorii pornesc din acealsi loc fara nici o replica, cutit sau pistol si trebuie sa gaseasca in teren replici care sa ii duca spre victorie. Jocul este „sectionat” pe mai multe faze. Fiecare faza se desfasoara intr-un timp si pe o suprafata de teren.
Desfasurarea fazelor:
1. Prima faza – are o durata de 3 minute si cuprinde intreg terenul. Asta inseamna ca jucatorii pot cauta si se pot plasa pe intreaga suprafata a terenului.
2. A doua faza – are o durata de 2 minute si cuprinde doar zona de hale. In momentul in care cele 3 minute a primei faze este gata, toti jucatorii au la dispozitie 40 de secunde sa intre in zona aferenta fazei doi. Cine nu este in cele  40 de secunde in suprafata impusa este considerat mort. In momentul in care este activata faza 2 nu se mai poate intra pe zona din prima faza. Intrarea in aceasta suprafata face jucatorul sa moara instant.
3. A treia faza – are o durata de 1 minut si cuprinde doar 2 hale din suprafata de joc. Timpul de retragere este de 20 de secunde pentru a intra in suprafata de joc.
4. A patra faza – are o durata de 1 minut si cuprinde doar o singura hala. Timpul de retragere este de 10 secunde.
5. A cincea faza – are o durata de 30 de secunde si cuprinde doar mijlocul halii. In momentul in care se termina a 4-a faza arbitrul va numara de la 30 – 1 ( asta va simula inchiderea zonei pe centru).
Castigarea jocului va fi facuta fie de un singur jucator care mai ramane in viata sau squadul de 2 persoane.
Reguli ce tin de jucator:
1. Regulile de airsoft se aplica in totalitate respective med, blind fire, orice bila atinge un jucator este mort etc. ( vezi regulamentul de airsoft)
2. Jucatorul va pune la dispozitie una sau doua replici ( fie spring, fie sniper , fie pistol, cutit etc), replici ce vor fi preluate de arbitrul reprizei si va plasa toate replicile puse de jucatori in teren.
3. Jucatorul mort nu dispune de respawn, are o singura viata!. In momentul in care este lovit si are asupra sa o replica este obligat sa ramana in teren fie pana cand este suprins de zona si devine inaccesibil sau replica din mana lui este luata de alt jucator. Daca jucatorul nu are nici o replica se poate intoarce la zona de inceput sau poate ramane in teren cu vesta reflectorizanta pe el sa ajute arbitrul pentru delimitarea zonelor si recuperarea repliciilor.
4. Un jucator poate lua 2 replici asupra sa, atata timp cat trateaza acele replici ca si cum ar fi ale lui.
5. Recuperearea repliciilor din teren cand acestea sun inaccesibile este o responsabilitate atat arbitrului cat si a jucatorilor care au trecut si vazut replicile prin teren.
6. Drescode este inexistent, se poate venii pana si in costum la cravat, echipament de camuflaj sau pielea goala( pentru cei extreme de sado-maso, nimeni nu va fi judecat pentru preferinte).
7. Recomandat fiecarui jucator sa aiba asupra sa un ceas cu cronometru ( pentru ca orice jucator va putea fi arbitru)


Reguli ce tin de arbitru:

1. In faza de inceput arbitrul preia toate repliciile puse la dispozitie de catre jucatori si le plaseaza pe suprafata de joc. Modul cum dispune replicile in teren este la latitudinea individului. Este contraindicate de a pozitiona doua replici in vecinatate pe o suprafata de maxim 15 metrii ( pentru a putea incadra repliciile in MED ). A doua recomandare petru a proteja replicile fiecarui jucator sa le plaseze la loc umbrit ferit de umiditate, apa sau in pozitii ce pot afecta integritatea repliciilor.
2. Dupa plasarea repliciilor in teren va da start joc si va incepe sa cronometreze fazele conform desfasuratorului.
3. Este obligat sa urmareasca retragerea jucatoriilor in zonele de joc. Si trebuie sa excluda jucatorii care nu reusesc sa intre in zona in timpul acordat.
4. In cazul in care suprinde jucatori morti in afara zonei ii poate folosi pentru recuperarea repliciilor sau urmarirea scenariului in continuare.
5. Este mediator si judecator in cazul in care se fac abateri de la regulile de baza ale airsoftului. Exemplu: 2 jucatori care se cearta in teren pe baza regulamentului de airsoft care nu reusesc sa gaseasca o solutie rapida va putea exclude amandoi jucatorii, sau in cazul “ nemuritoriilor”, “ nimeritorilor”, “blind fire” etc.
6. Este responsabil de recuperarea tuturor repliciilor din teren in concluzie repliciile nu trebuie ascunse ( ci plasate in teren).
7. Penultimul jucator in viata devine arbitru pentru urmatoarea runda.
Concluzie: Cand ramane un singur jucator in viata este declarat castigator ( winner winner chicken dinner).
Scenariul se poare repeta ori de cate ori se doreste!
Durata reprizei: Aproximativ 30 40 de minute cu tot cu timpii morti ce presupune plasarea repliciilor in teren si recuperarea acestora. In cazul in care plasarea repliciilor se face cu 2 arbitrii timpul mort se reduce la jumatate

_________________

Back to top Go down
cantstandjaPosts : 30
Join date : 2012-04-01
Age : 34
Location : Oradea

PUBG - Player Unknown's Battleground sau Battleroyale Empty
PostSubject: Re: PUBG - Player Unknown's Battleground sau Battleroyale   PUBG - Player Unknown's Battleground sau Battleroyale Icon_minitime21/09/17, 10:49 pm

Should be fun, macar aici mi s-ar incarca automat texturile.
Back to top Go down
Crucifix
Weekend Warriors
Crucifix

Posts : 1593
Join date : 2012-11-15
Age : 30
Location : Oradea

PUBG - Player Unknown's Battleground sau Battleroyale Empty
PostSubject: Re: PUBG - Player Unknown's Battleground sau Battleroyale   PUBG - Player Unknown's Battleground sau Battleroyale Icon_minitime22/09/17, 09:45 am

cantstandja wrote:
Should be fun, macar aici mi s-ar incarca automat texturile.

haha Very Happy insant chiar =))

_________________

Back to top Go down
Sponsored content
PUBG - Player Unknown's Battleground sau Battleroyale Empty
PostSubject: Re: PUBG - Player Unknown's Battleground sau Battleroyale   PUBG - Player Unknown's Battleground sau Battleroyale Icon_minitime

Back to top Go down
 
PUBG - Player Unknown's Battleground sau Battleroyale
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» PLAYER OF THE MONTH AND MANAGER OF THE MONTH.
» Ronaldo Fenomeno ---Best dribbling player ever
» Vaughan SS Junior Classic - RESULTS!!
» Yamaha Rhino Cupholders
» NWSL Player Allocation

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Airsoft Oradea :: Discutii generale :: Scenarii-
Jump to: