Airsoft Oradea forum Club Sportiv Weekend Warriors Team
 
HomeFAQRegisterLog in

Share | 
 

 X-BIONIC-RECOMAND!!!!

Go down 
AuthorMessage
warchest

avatar

Posts : 252
Join date : 2013-06-23
Age : 22
Location : Oradea

PostSubject: X-BIONIC-RECOMAND!!!!   05/03/14, 07:39 pm

Pentru toti practicantii de miscare,indiferent ce sport,recomand cu incredere si caldura acest costum din microfibra ce te mentine uscat,alungand transpiratia,mentinand temperatura corpului in functie de incaperea in care il luati(ce temperatura e in incapere,temperatura respectiva o va avea costumul si o va mentine)
Este o suma considerabila,dar daca nu mai vreti ca iarna sa luati pullovere pe voi si toate cele si sa fiti uzi si apoi sa raciti,sau daca doriti mai multa energie la sport si sa nu fiti nevoiti sa beti toate chimicalele de energizante, ASTA E SOLUTIA! eu l-am luat in urma cu 4 ani din slovacia,si cand am ajuns pe partie,nu am mai luat NIMIC pe mine,decat costumul asta si cel de snowboard si nu am avut NICIO PROBLEMA,cu toate ca erau -28 de grade (austria,kaprun). l-am purtat si vara,nu mi-a fost cald cu el,unii dintre voi m-ati vazut si la airsoft purtandu-l,deci eu consider ca e cea mai buna investitie in sport. pe urma restul.

Sper ca am fost de ajutor,iar daca doriti mai multe detalii sau sfaturi,contactiati-ma sau cotrobaiti site-ul oficial la http://www.x-bionic.com/x-bionic
Back to top Go down
 
X-BIONIC-RECOMAND!!!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Airsoft Oradea :: Vânzări/Cumpărări :: Magazine-
Jump to: