Airsoft Oradea forum Club Sportiv Weekend Warriors Team
 
HomeFAQRegisterLog in

Share | 
 

 Zombie Farm

Go down 
AuthorMessage
Crucifix
Weekend Warriors
avatar

Posts : 1525
Join date : 2012-11-15
Age : 29
Location : Oradea

PostSubject: Zombie Farm   25/02/14, 02:41 pm

Iaca am reusit sa scot scenariul. Rugaminte mare, daca aveti anumite opinii pentru a face jocu mai placut si mai echilibrat atat pentru supravietuitori cat si pentru zombalai, va rog frumos scrieti opinia si sustinuta cu argument ( nu vreau comentarii gen mi se pare sau cred ca ar fi mai bine, argument elaborat. Posibil sa mai fie greseli gramaticale notatile si le voi corecta)

Zombie Farm

Scenariu:
Un grup de supravietuitori au scapat din ghiarele zombalăilor din oraș. Vehicolul cu care se deplasau s-a defectat lângă o Fermă de vaci . Supraviețuitorii știu că se găsește un vehicol în incinta fermei dar nu stiu dacă acesta e funcțional. Temerile lor se adeveresc că vehicolul este o combină dezafectată ( ideală pentru a SECERA zombalăii ce vor fi în drumul lor). In concluzie trebuie să găsească materialele necesare pentru a pune în funcțiune Combina.
Se pare că ferma este o bază militară secretă în care se poate găsi și antidotul pentru convertirea zombiilor. Iar zombie au fost militari de exceptie, reflexele de a folosi o arma de foc le sunt tiparite in cortexul cerebral prin anii de antrenamente. Oare vor reușii sa scape supraviețuitorii de acest obstacol.

Obiective:
Supravietuitori: Să supraviețuiească și să scape în cele 30 de minute din Ferma Zombalăilor. Ca să scape din fermă trebuie să gasească obiectele pentru reparatul Combinei. Obiectele sunt răsfirate prin baza militară/fermă. Aceste obiecte vor fi: O canistră, O trusă de scule, Un pachet de Lemne si Un Colac de cablu ( eventual un prelungitor mare). Există și antidotul în teren. Elementele se vor afla pe un material verde reflectorizant pentru a putea fi recunoscute ca și obiective.
Zombalăi: Trebuie să “prevină” scăparea supraviețuitorilor să ii încurce si să tragă de timp până la detonarea bazei militare/fermă.

Echipe si conditii:

Supravietuitorii: Intr-un numar considerabil mai mic decat zombalăii trebuie să gasească poziția vehcolului (Combina) pentru a evalua condiția acestuia. Urmatorul pas consta în găsirea în teren a tuturor pieselor pentru a pune în funcțiune Combina. Au un timp limitat pentru a finaliza reparațiile deoarece în baza militară a fost activată autodistrugerea din cauza pierderii bazei în favoarea celor morți dar vii. In cazul în care găsesc antidotul pot converti zombalăii în supraviețuitori.
Cei care incep ca și supraviețuitori nu pot fi convertiți. Mor și dispun de respawn. Timpul de respawn este de 1 minut. Acestia au și funcție de medic. Fiecare jucător fie supraviețuitor sau zombalău are bleeding time. Se aceptă de la minim 1 minut pana la 3 minute. Pentru a învia un coechipier trebuie să aibă contact fizic timp de 30 de secunde cu cel ranit ( ATENTIE: medicul poate angaja atâta timp cât are contact fizic cu cel rănit. Cel RĂNIT numara răsfirat si cu voce tare cele 30 de secunde). Supraviețuitorii convertiți nu pot vindeca POT DECÂT SĂ EXTRAGĂ supraviețuitorii răniți dar NU si ZOMBALĂII, trebuie administrat antidotul înainte.

Zombialăi: Regula de bază, zombalăii nu pot comunica între ei decat prin semne, răgete, grohăieli sau mârâituri. Este interzis ca zombalăii să comunice și să articuleze când vine vorba de joc sau angajare ( zombi pot vorbii intre ei atâta timp cât nu este legat de joc). Zombalăii nu pot angaja decât dacă au contact vizual( sau auditiv în cazul in care numarul de participanți la joc este mai mic) cu supraviețuitorii. Ex( pentru cele doua reguli) In cazul în care vede un supraviețuitor poate urla, geme, rage pentru a atrage ceilalti zombalăi după supraviețuitorii. Poate urla, geme si dacă este mort pentru a atrage zombalăii. Este interzisă la inceputul jocului plasarea în locații cheie și camparea cu arma pregatită de angajare. La inceput trebuie sa se plimbe aleator pe suprafata de joc. Zombi nu pot muta nimic din obiective.
Bleeding time: Este esential in acest joc. Atat pentru zombie cat si pentru supravietuitorii. Bleeding time-ul ofera jucatorilor posibilitatea de a fi convertiti.

Conditiile pentru respawn.

Supravietuitori: Cei care sunt de la inceput supravietuitori se pot respawna nelimitat cu un timp de 1 minut. Supravietuitorii care au fost convertiti au regula bleedingului. Daca sunt vindecati raman ca si supravietuitori. In cazul in care in timpul de bleed nu au fost vindecati maxim 3 minute( la alegere sa astepte minim 1 minut si maxim 3 minute) aplica regula de respwan a zombalailor.

Zombalai: Bleed 1-3 minute. In cazul in care intra in contact cu un zombalau reintra instant ca si zombalau in joc. Daca I se da antidotul devin supravietuitori ( trebuie sa isi dea jos RED RAG). In cazul in care timpul de bleed a trecut sau a stat minim 1 minut si considera ca nu mai poate fi ajuns de nimeni se respawneaza prin deplasarea in mijlocul ORICAREI HALI care este GOALE si isi ia respawn instant.

Drescode: NONE. Obligatoriu un element rosu present: carpa rosie, fular, banderola, o manuse rosie etc. . Elementul rosu trebuie sa poata fi pus usor pe gear ( nu conteaza unde doar sa fie vizibil), sa poata fi dat jos usor si ascuns ( sa nu fie la vedere).
Este obligatoriu ca toti jucatorii sa aiba acest accesoriu rosu pentru a putea juca prin rotatie! Pentru ca se desfasoara pe o perioada scurta scenariul va fi jucat prin rotatie.
La rotatie cine rămân ultimii ca şi zombie vor fii în runda urmatoare supravieţuitori.
Back to top Go down
Crucifix
Weekend Warriors
avatar

Posts : 1525
Join date : 2012-11-15
Age : 29
Location : Oradea

PostSubject: Re: Zombie Farm   27/02/14, 11:55 am

DLC - New facts

Administrarea antidotului se va face prin oferirea unei seringi zombalaului aflat in bleedingtime. Seringa va ramane la jucator pana la finalizarea rundei. Antidotul se poate folosi o singura data iar seringa ramne in posesia jucatorului cui i-a fost administrat. (IN CAZUL IN CARE JOCUL ESTE DEBALANSAT din cauza folosirii antidotului o singura data se va putea refolosi de mai multe ori, dar antidotul ramane la jucatorul celui cui i-a fost dat si poate fi administrat din nou daca jucatorul se afla in bleeding time)
Back to top Go down
 
Zombie Farm
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 132 acre farm with LIVE WATER for sale in Missouri
» Farm Boy: BEST CINNAMON CHIPS IN THE WORLD
» ZORT (Zombie Outbreak Response Team) stickers are coming
» Waxworm Farm for Free!
» Clump Hill Farm 17/07/2012

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Airsoft Oradea :: Discutii generale :: Scenarii-
Jump to: