Airsoft Oradea forum Club Sportiv Weekend Warriors Team
 
HomeFAQRegisterLog in

Share | 
 

 Rush

Go down 
AuthorMessage
Crucifix
Weekend Warriors
avatar

Posts : 1516
Join date : 2012-11-15
Age : 29
Location : Oradea

PostSubject: Rush   20/11/12, 03:50 pm

Propun si eu un mod, chiar daca nu cunosc locatia ma gandesc ca poate contribuiti si voi cu ideei la punere in practica.
Modul de rush de la battlefield, este un mod gen destroy objective. Doar schema e ca sunt 2 sau 3 obiective. Distrugerea primului obiectiv deschide accesul spre urmatorul obiectiv. Putem personaliza putin modul, pozitia primului obiectiv sa fie informat, iar locatia celui de-al doilea sa fie stiut doar de echipa adversa, care se ocupa cu amplasarea lui. ( ca si idee sa fi obligat sa gasesti primul obiectiv ca si intel pentru aflarea celui de-al doilea obiectiv). Primul obiectiv poate consta intr-o harta cu un x pe ea, sau sa fie mai autentic 2 documente o harta si o coala a4 cu datele de pe harta.
Consider ca acest mod sa se joace doar cu respawn fara medici, respawnul sa se modifice in funtie de obiectivul care trebuie atacat. Adica daca se avanseaza la obiectuvul 2 locul de spawn al atacatorilor sa fie la obiectivul 1. Spawnurile zic sa fie contorizate sa avem dreptul la sa zicem 5 respawn-uri pe jucator sau daca e considerat sa fie 10 sau 20 de respawnuri pe echipa.

P.S. Dupa ce se atinge obiectivul 1, ar fi interesanta o varianta in care obiectivul 2 sa fie un ofiter ( locatia acestuia, la fel ca si identitatea lui sa fie dezvaluita in obiectivul 1). Pentru ca atunci se combina putin stilul si devine si mod "kill the officer". Doar ca aceasta decizie sa fie luata de echipa care apara fara ca cealalta echipa sa cunoasca acest detaliu.

Cum s-ar prezenta lista obiectivelor:

Obiectivul 1: Gasirea informatiei vitale pentru a avansa la obiectivul 2.
Reinoirea tichetelor de razboi ( reactualizare numere de respawn)
Obiectivul 2: - distrugerea statiei radio (dau exemplu; acest tip de tinta fiind statica)
- Asasinarea ofiterului(exemplu de tinta dinamica).


Back to top Go down
goliath
Weekend Warriors
avatar

Posts : 704
Join date : 2012-06-18
Age : 37
Location : Oradea

PostSubject: re   20/11/12, 04:19 pm

da e ok.

ii vom zice : kill hayabusa Very Happy (prima parte)
Back to top Go down
Crucifix
Weekend Warriors
avatar

Posts : 1516
Join date : 2012-11-15
Age : 29
Location : Oradea

PostSubject: Re: Rush   07/03/13, 11:12 am

modificariile pentru modul Rush:

Scenariu de joc: Rush

Acest scenariu vine inspirat din modul de joc Rush din jocul Battlefield. Scenariul consta in 2 echipe, aparatori( red for) si atacatori ( blue for) puse la razboi.
Modul contine 2 obiective care trebuie completate de catre echipa atacatorilor. Orindea obiectivelor este esentiala in acest mod, ordinea fiind Obj 1; Obj 2.
Obiectivul 1:
Obiectivul 1 in principiu va fi acelasi la fiecare repriza de joc. Trebuie aflata informatia pentru obiectivul 2. Echipa Blue For, trebuie sa ajunga in “garnizoana” echipei redfor pentru a extrage informatiile vitale pentru a opri avansarea acestora. Informatiile legate de obiectivul 2 vor fi printate pe o coala A4 sau se vor afla pe un mijloc scris, care va descrie obiectivul 2. RedFor pote alege cum se va desfasura obiectivul 2 dintr-un set prestabilit. Obiectivul 2 este ales de catre RedFor fara ca echipa BlueFor-ului sa il cunoasca.
Obiectivul 1 trebuie atins in *n minute( mentionez ca in functie de numarul de jucatori durata de timp alocata primului obiectiv se poate modifica). La expirarea timpului echipa RedFor este desemnata castigatoare. Numarul de spawn-uri echipei BlueFor este limitat la 4 respawn-uri/jucator. Echipa RedFor are numar nelimitat. Perioada de respawnare este de 1 minut( jocul se va desfasura pe un pas rapid, pentru a scadea timpul de joc se reduce timpul de respawn). In echipa fiecarui echipe exista un medic. Medicul poate salva o singura persoana/ticket. Ex: Daca moare prima oara dup a ce a iesit din spawn, are dreptul la un singur revive. In cazul in care i-a fost acordat un revive, nu se mai poate da a doua oara revive fiind trimis direct in spawn. Medicul poate da respawn nelimitat coechipierilor decat o singura data pe ticket!. Medicul nu se poate vindeca sau vindecat de catre un alt coechipier. Medicul va fi echipat cu o bada alba care in cazul revive-ului va fi infasurata pe mana coechipierului. In cazul in care un jucator a primit revive si este trimis in spawn trebuie sa isi dea jos banda.
Obiectivul 2:
Set prestabilit de obiective:
1. Distrugerea rezervei de muitie( zona alesa pe teren poate fi: o incapere; un vehicol; etc). In cazul acesta langa obiectiv se vor gasi 2 pachete de c4 ( o improvizatie). Timpul de detonare sa fie cuprins intre 2 sau 5 minute. Dezamorsarea dureaza 1 minut in care un jucator trebuie sa stea in permanenta blocat langa bomba ( jucatorul care dezamorseaza bomba nu are voie sa traga decat daca renunta la dezamorsat/amorsat ) Bomba o data plasata nu poate fi mutata, doar amorsata si dezamorsata. Amorsarea si dezamorsarea poate fi facuta de catre orice membru al oricarei grupari. Nu exista om destinat. In timpul jocului daca moare carausul bombei, ea este lasata jos unde a murit. RedFor nu au voie sa ridice bomba de jos. Pot pazi zona dar nu au voie sa o mute, de aceea ar fi ideal ca in joc sa existe doua bombe.
2. Anihilarea echipei RedFor ( blocarea zonei de spawn si uciderea jucatorilor activi). Mentionez trebuie sa fie minim un jucator sa blocheze respawn-ul. Nu mai folosim flacoane si tot felu de resturi. A venit a blocat spawn-ul, a plecat, spawn-ul ramane blocat pana la venirea unui coechipier sa deblocheze spawn-ul. Numarul de tickete pentru atacatori ramane to la 5/jucator, iar aparatorii vor avea la fel ( ramane de discutat atacatorii find putin in avantaj)
3. Asasinarea Comandantului unitatii RedFor. Modul devine “Kill the VIP”. Aparatorii vor avea respawn nelimitat cu exceptia VIP-ului a carui respawn este limitat la 1 si nu poate beneficia de revive din partea medicului. Interzis VIP-ului sa stea intr-un singur loc mai mult de 5 minute ( sa evita campatul vip-ului) si trebuie sa fie cel putin la 20 de metrii de zona de spawn.
Pentru cel de-al doilea obiectiv numarul de tickete spawn se reactualizeaza iar timpul de joc se reseteaza si el la 0 minute.

Necesar de props-uri pentru joc:
- Setul de obiective
- 2 pachete c4. Ideal ar fi o cutiuta cu un ceas cu alarma. „DACA SE POATE OFERI CINEVA SA LE REALIZEZE AR FI SUPER” sau ne limitam la o singura bomba.
- Ideal pentru fiecare echipa minim 1 jucator cu un ceas cu cronometru ( daca nu folosim alarma pe telefon)
Bombele vor fi realizate did 2 telefoane uzate. Cand se armeaza sa seteaza alarma la 5 minute. Pentru dezamorsare, se mai seteaza o alarma la 2 minute. Daca aparatorii nu apuca sa dezamorseze in cele 5 minute in care dureaza alarma pentru detonare, castiga atacatorii. Pentru a fi valida dezamorsarea trebuie sa existe un membru al RedFor in permanenta langa bomba. Daca nu este insotita bomba de nici un membru al orcarei echipe si dezamorsarea suna, dezamorsarea nu este valida!.
Se accepta si alte idei de obiective doar ca trebuie mentionate din timp pentru a putea face foaia de Obiectiv.

P.S. Mentionez daca cineva are idee de o alta modificare ( pentru a echilibra munca fiecarei echipe , a nu fi o echipa avantajata) va rog mentionati. Daca cineva ma poate ajuta cu prop-uri ( bombele pot fi o cutiuta cu un telefon mobil vechi care are posibilitatea de a pune alarme multiple).
Back to top Go down
Crucifix
Weekend Warriors
avatar

Posts : 1516
Join date : 2012-11-15
Age : 29
Location : Oradea

PostSubject: Re: Rush   07/03/13, 01:49 pm

Scenariu kill everybody
Scenariu Get the target
Scenariu bomba
Obiectiv Blue For

Setul de obiective, daca cineva considera ca trebuie corectat/adaugat/modificat ... sunt deschis la orice parere.
Back to top Go down
BLACKSTONE
Weekend Warriors
avatar

Posts : 1428
Join date : 2009-10-31
Age : 42
Location : Oradea

PostSubject: Re: Rush   08/03/13, 02:32 pm

Putem lua de la Levi bomba facuta de le . Aia are si cronometru si are si alarma !
Nu?

_________________
Claudiu - 0723/639788

Back to top Go down
Crucifix
Weekend Warriors
avatar

Posts : 1516
Join date : 2012-11-15
Age : 29
Location : Oradea

PostSubject: Re: Rush   08/03/13, 02:44 pm

da, normal .. doar ca ma gandeam ca alternatica sa facem din ceva telefoane mai vechi .. ca poti seta 2 alarme ....
da ar fi super si aia. Oricum am scos deja obiectivele, am printat regulamentul. Acuma sa vedem ce iese daca ii complicat il lasam deoparte si jucam ceva mai simplu. Daca prinde si va place Smile .... a fi super
Back to top Go down
Sponsored content
PostSubject: Re: Rush   

Back to top Go down
 
Rush
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Airsoft Oradea :: Discutii generale :: Scenarii-
Jump to: