Airsoft Oradea forum Club Sportiv Weekend Warriors Team
 
HomeFAQRegisterLog in

Share | 
 

 De la Che Guevara

Go down 
AuthorMessage
hayabusa
Weekend Warriors
avatar

Posts : 2788
Join date : 2009-10-26
Age : 72
Location : Lost haven - Oradea

PostSubject: De la Che Guevara   15/11/12, 08:39 pm

Si poate unii isi baga in cap http://www.airsoftromania.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=18174 Pentru ca sunt destui peste tot care nu aveti un cacat de husa la replica.

Pasaje mai importante din topic:

alecu wrote:
Deschid acest topic in speranta ca va veti sezia si pe viitor responsabiliza pt a nu ne mai trezi cu colegi din comunitate care sunt obligati de autoritati sa explice actiunile iresponsabile ale altora.

duminica fost un filtru de politie in Dragomiresti, a oprit doua masini pe motiv ca cineva a afisat o arma pe la ora 08-09 in Dragomiresti.

In urma incidentului pentru a nu ne incurca si mai tare in ziua respectiva cu vreun eveniment neasteptat, reprezentantii echipelor au decis sa se joace la Ghencea.

AWA - poate sa completeze cu detalii, intrucat masina lui si a unor colegi au fost oprite.

Dragi colegi de comunitate trebuie sa intelegeti ca
- pustile / replici / arme / jucarii / sisteme de airsoft asa cum va place voua sa le numiti se transporta in geanta / cutie si ele nu se afiseaza in spatii publice
- anunite elemente de echipament la un moment dat erau interzise sau poate sunt in continuare
- insemnele naziste / antisemite sunt o ofensa nu doar colegilor de diverse nationalitati ci la adresa umanitatii si daca voua va plac, ele ar trebui placute in spatiul provat propriu si nu in spatiul comunitatii
- faptul ca aveti o pusca / pistol de jucarie nu va face mai barbati, mai degraba ce aveti in pantaloni

Este de tot porcu cum 30 oameni au stat 2 ore ca prostii si alti colegi au fost nevoiti sa explice autoritatilor ca incidentul de mai devreme nu are legatura cu ei.

Oricum bine ca a fost awa oprit si nu a fost un copil mai panicat ca parca si vad imaginea cu sectia si declaratiile


alecu wrote:
Pt baietii cu pasiuni ascunse si refulate pe terenul de airsoft

Potrivit ORDONANTEI DE URGENTA nr.31 din 13 martie 2002, art 4 prevede :Art.4 (1) Raspndirea, vanzarea sau confectionarea de simboluri fasciste, rasiste ori xenofobe, precum si detinerea, in vederea raspndirii, a unor astfel de simboluri se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicerea unor drepturi. (2) Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza si utilizarea in public a simbolurilor fasciste, rasiste sau xenofobe. (Sursa - http://www.google.ro)


Crazy.Bullet wrote:
Si tot pentru puii de Rambo retarzi autohtoni:

LEGE Nr. 295/2004 - privind regimul armelor si al munitiilor - M.Of. nr. 583 din 30.6.2004 wrote:
Sunt considerate contraventii urmatoarele fapte:

...
32. portul, folosirea si transportul armelor neletale utilitare si de agrement fara respectarea conditiilor prevazute la art. 64;
...
Art. 64 - Folosirea armelor utilitare si de agrement
...
(4) Armele sau dispozitivele neletale destinate agrementului si tirului sportiv pot fi folosite în spatii delimitate care nu sunt accesibile publicului sau în spatii special amenajate sau semnalizate, în astfel de conditii încât sa nu puna în pericol integritatea corporala sau viata persoanelor.
(5) Sunt interzise portul si folosirea armelor sau dispozitivelor neletale prevazute la alin. (4) în locuri publice.
(6) Armele sau dispozitivele neletale prevazute la alin. (1)–(4) pot fi transportate de la domiciliul, resedinta sau, dupa caz, locul de rezidenta al detinatorului la locul unde urmeaza sa se desfasoare activitatile pentru care sunt destinate numai daca acestea sunt tinute în husa, bagaj ori ambalaj si nu sunt încarcate cu munitie.
...
Sursa: LEGE Nr. 295/2004 - privind regimul armelor si al munitiilor - M.Of. nr. 583 din 30.6.2004


Awa wrote:
Mda....

eram 2 masini care veneam dinspre Bucuresti ,cand in spatele nostru a aparut masina politiei ..a tras pe dreapta a 2 a masina , a
coborat un politist iar cel de la volan a plecat in "urmarirea" mea .
50 de minute a trebuit sa incerc sa conving un ofiter de politie si pe seful acestuia (la telefon) ca replica pe care o detin nu necesita permis si este departe de a fi letala . In tot acest timp politistul statea cu mana pe pistolul din dotare si credeti-ma nu a
fost funny de loc .
Cand m-a oprit mi-am dat seama ca ceva s-a intimplat(ulterior mi-a spus ca cineva sunase la 112 indicand o persoana care flutura o arma pe geamul masinii) si am declarat ca in portbagajul masinii aflata in rucsac detin o replica de airsoft ale carei incarcatoare se afla separat de replica intr-o alta cutie .
Am dat declaratii pe proprie raspindere referitoare la detinerea replicii si la faptul ca aceasta nu are serie si nu necesita regim special .
Din pacate am declarat ca ma deplasam spre poligonul de la Joita pentru a trage la tir , nu de alta dar chiar nu doream sa vina politia la padure si sa intram intr-un cerc vicios care probabil se termina cu SPIR , arme si munitii , Protv si 30 de jucatori dand declaratii cu ce faceam noi acolo dupa apelul la 112 .
Cu groaza ma gandesc ce se intimpla daca oprea un jucator care venea echipat de acasa cu toate alea pe el ,dat fiind faptul ca in toate cele 50 de minute politistul nu a luat mana de pe pistolul din dotare sau daca faceam pe prostul si cand mi-a cerut sa deschid portbagajul gasea replica.

Crazy.Bullet wrote:

Acum la modul serios ... toti suntem in uniforme (format, culori, model camo) care apartin oficial diferitelor arme (armate) de pe glob. Intr-un fel sau altul sunt convins ca exista reglementari in privinta purtarii lor (mai ales internationale). Faptul ca punem cireasa pe tort cu grade, insemne, embleme oficiale, inscrisuri de gen POLICE, SWAT, ARMY etc. ... (se accepta GAY) ne pune si mai mult in culpa. Sa nu mai spun de insemnele fasciste interzise clar prin lege. Cred ca e penala faza. Nu sustin sa mergem pe teren in bermude maieu si slapi si sa ne schimbam doar acolo, dar macar sa nu mai bravam cu echipamentul gramada pe noi, cu veste, holstere si alte accesorii prinse de noi prin oras sau pe drumul spre locul de joaca.


si altelele..

_________________
Learn to respect FPS first, before u go to upgrade your gun.

Back to top Go down
 
De la Che Guevara
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» FLETCHERS VS SANDALWOOD????
» Carlos Zarate : 66(63)-4-0

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Airsoft Oradea :: Discutii generale :: Discuţii generale-
Jump to: